Despre noi - e-diaspora.ro

Despre noi

Consilierii e-studii.ro vă ajută să luaţi cele mai bune, cele mai simple şi cele mai ieftine decizii din viaţa dvs.
Societatea noastră de consultanţă are o experienţă de peste 15 ani pe piaţa serviciilor de specialitate din România.

Cui ne adresăm?

Oferta noastră acoperă servicii diferite, atât pentru persoanele juridice (societăţi comerciale, PFA, asociaţii, fundaţii), cât şi pentru persoane fizice (români care lucrează/studiază în străinătate, studenţi etc.).

Avem clienţi satisfăcuţi din toate categoriile de pături sociale.

Consilierii e-studii.ro sunt întotdeauna în contact cu cele mai noi modificări legislative din România şi din Uniunea Europeană, colaborează periodic cu partenerii din domeniile conexe consultanţei de specialitate (contabilitate, audit, marketing, webdesign etc.) şi, în temeiul experienţei dobândite în materie de consultanţă, au posibilitatea să ofere consultanţă de specialitate (orală, scrisă sau mixtă) în privinţa afacerii dvs.
Noi putem reprezenta interesele dvs. pentru ca afacerea pe care o derulaţi să aibă succes, deoarece standardele sunt din ce în ce mai ridicate pe diferitele segmente ale pieţei din România secolului XXI.

Există momente în viaţa fiecăruia dintre noi în care am dori să ne sfătuim cu cineva care are răspunsurile cele mai potrivite în anumite probleme.
Cu toţii am trecut prin

  • experienţa unei facultăţi,
  • statul la coadă la o anumită instituţie publică,
  • efectuarea unor acte la notariat
  • redactarea şi depunerea unei cereri (petiţii)
şi în multe dintre aceste cazuri am rămas cu impresia că am parcurs anumite etape inutile, fără acordul nostru şi ne-am întrebat dacă erau aceste etape cu adevărat necesare sau dacă am urmat cea mai scurtă şi cea mai ieftină cale.

Pentru ca dvs. să nu mai fiţi victimele birocraţiei din România şi pentru a fi mai corect şi complet informaţi, a fost înfiinţată societatea noastră de consultanţă şi a fost conceput acest website.

Majoritatea clienţilor societăţii noastre de consultanţă au declarat că au existat momente în viaţa acestora când şi-au dorit să cunoască persoane care să se ocupe în locul lor de efectuarea sau obţinerea unor anumite acte, pentru unul sau mai multe dintre următoarele motive: economisirea de timp sau/şi bani.

Numărul de clienţi al societăţii noastre de consultanţă a crescut de la an la an şi, în consecinţă, a crescut şi experienţa consilierilor noştri, care se perfecţionează în scopul de a oferi servicii de specialitate şi sunt pregătiţi să dea cele mai bune, cele mai simple şi cele mai ieftine soluţii pentru fiecare client în parte.

La noi, fie că veniţi din categoria societăţilor cu vechime pe piaţa românească, fie că sunteţi un întreprinzător aflat la începutul afacerii sale, veţi fi tratat cu acelaşi respect şi vi se vor oferi soluţii similare.

Unul dintre avantajele pentru care clienţii au apelat la societatea noastră de consultanţă este şi neaplicarea TVA la tarifele plătite pentru serviciile noastre, aceasta fiind încă de la înfiinţare opţiunea echipei noastre de consilieri, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri. De aceea, onorariile noastre sunt printre cele mai mici de pe piaţa de profil a consultanţei de afaceri.

15+

ani de experiență


Principiile pe care se bazează activitatea firmei noastre sunt:
respectul faţă de clienţi, consilierea prealabilă a clienţilor pentru identificarea necesităţilor concrete ale acestora (există cazuri în care clienţii sunt deja eronat informaţi asupra anumitor proceduri mai mult sau mai puţin birocratice sau sunt greşit îndrumaţi a efectua anumite acte sub o anumită formă care nu este obligatorie), furnizarea serviciilor la cele mai mici tarife posibile, găsirea celor mai potrivite, mai scurte şi mai ieftine soluţii pentru clienţii noştri, constanta monitorizare a legislaţiei româneşti, a serviciilor puse la dispoziţia publicului de instituţiile publice din România, cât şi a activităţii şi preţurilor fixate de alte instituţii din domeniul privat (edituri, universităţi, agenţii de publicitate, notariate).

Numai respectând aceste principii, consilierii noştri vă putea oferi zilnic cele mai bune servicii şi vor fi întotdeauna bine informaţi.

Vă mulţumim pentru vizita făcută site-ului nostru!